GRATIS VERZENDING | ONTVANG 10% KORTING OP JOUW EERSTE AANKOOP
EN

01 mei 2020

Fox Factor Review: de jeans die je echt moet proberen

Deze week heeft de beeldschone Marianne Nykjaer onze NIKI Skinny Fit beoordeeld en we delen haar bevindingen graag met je.

YJullie kennen mij allemaal als een jurken- en rokenthousiasteling en ik ga niet liegen: ik hou van een goede jurk. Toch ben ik ook echt gek op jeans. Je ziet me niet vaak een spijkerbroek dragen, maar dat alleen omdat ik het zo moeilijk vind om een ​​goed passende te vinden. En ik ben niet de enige. Ik hoor zo vaak over de worsteling van vrouwen met het vinden van de juiste spijkerbroek. Ik kan altijd wel een spijkerbroek vinden die gewoon niet de juiste is en in het verleden nam ik daar genoegen mee. Ik heb mezelf echter beloofd dat ik nooit meer kleding zou kopen die niet 100% perfect past. Ik ben er klaar mee om geld uit te geven aan kleding die me niet past zoals het hoort of die me irriteert als ik ze draag.

Hoe dan ook, het enige jeansmerk dat ik echt leuk vind, is Fox Factor. Ik heb een paar jaar geleden een Fox Factor Jeans gekregen en daar heb ik toen ook een recensie over geschreven. Ik paste echter niet meer in hun grootste maat, dus daar zat ik weer zonder spijkerbroek om te dragen. Vorige maand heeft Fox Factor een gloednieuwe collectie uitgebracht en enkele aanpassingen gedaan aan hun maatvoering en stoffen. Dus ik dacht dat dit het perfecte moment was voor een nieuwe recensie.

Wat maakt Fox Factor zo geweldig?

Nou, alle problemen die ik in het verleden met andere jeans heb gehad, heb ik niet met Fox Factor Jeans. Laat me je door een paar van die problemen leiden (geniet ervan, want je zult precies weten wat ik bedoel).

Verkeerde verhoudingen tussen bovenbenen en taille. Ik moest mijn jeans altijd in een grotere maat kopen, zodat ze om mijn bovenbenen zouden passen, waardoor ik een enorme tailleopening had. Heel irritant. Fox Factor is ontworpen met rondingen in gedachten, dus zeg vaarwel tegen de gevreesde tailleopening. Bij het dragen van een Fox Factor-jeans is er niet de minste opening in de taille. Deze jeans zit feilloos om mijn donderende dijen én zit perfect om mijn middel.

Te rekbaar. Dit is controversieel, want we houden allemaal van stretch, nietwaar. Gewoon zo comfortabel. Dat gezegd hebbende, ik heb veel spijkerbroeken die te rekbaar zijn en elke knobbel en bult op mijn lichaam laten zien. Mijn lichaam vormt de jeans. Bij het dragen van Fox Factor Jeans is het andersom; ja, deze jeans is rekbaar, maar ze zijn ook stevig genoeg om je lichaam te vormen. Bij het dragen van een andere spijkerbroek is mijn buik goed zichtbaar (niet dat daar iets mis mee is, maar persoonlijk vind ik het prettig om een ​​beetje steun rond de buik te hebben). Een paar Fox Factor Jeans zorgt voor meer structuur en ondersteuning. Op onderstaande foto zie je het duidelijke verschil tussen Fox Factor Jeans en elk ander jeansmerk.

Geen mooie vorm rond de kont. Hoewel ik niet echt een pannenkoekenkont heb, heb ik gemerkt dat bij het dragen van andere jeans mijn billen 'breder' en 'platter' lijken. Dit komt omdat andere jeansmerken geen rekening houden met de vorm van een grote maat kont. In de meeste gevallen wordt je kont platgedrukt en ziet het eruit als een pannenkoek in plaats van je die mooie kontvorm te geven waar we allemaal naar op zoek zijn. Je kunt maar beter geloven dat ik wil dat mijn miljoen squat-oefeningen hun vruchten afwerpen! Fox Factor Jeans lift en vorm. Niet alleen door de curvy fit maar ook door de stoffen die ze gebruiken. Hieronder zie je een foto die het verschil laat zien tussen Fox Factor Jeans en jeans van een ander merk. Moet ik nog meer zeggen?

Doorgezakte spijkerbroek. Je koopt een spijkerbroek, past ze aan en ze zien er goed uit. Een dag later ziet je spijkerbroek eruit alsof hij minstens een maat groter is en is de vorm volledig verdwenen. Fox Factor Jeans verliezen nooit hun vorm. Ook niet als je er langer dan een week in woont (want ja, dat heb ik gedaan).

Niet hoog getailleerd. Vooral aan de achterkant, maar het is altijd een probleem. Het voelt gewoon niet goed, zit recht onder je buik en het irriteert me echt de hele tijd. Als ik een jeans met hoge taille koop, verwacht ik dat deze hoog in de taille zit, vooral aan de achterkant. Een van de belangrijkste kenmerken van Fox Factor is de pasvorm met hoge taille. Ze zitten hoog aan de voorkant van je buik en nog hoger aan de achterkant. Zeg vaarwel tegen het om de vijf stappen optrekken van je spijkerbroek. Deze jeans zit gewoon als gegoten.

Wat is er nieuw in de nieuwe collectie?

Als je al eerder een Fox Factor Jeans hebt gedragen, weet je al dat de stof niet zo rekbaar was en dat de maten vrij klein waren. Met deze nieuwe collectie hebben ze extra stretch toegevoegd aan de jeans en hebben ze de maten aangepast. Bovendien hebben ze een extra maat aan de collectie toegevoegd. Voor hun vorige collectie paste ik niet eens meer in maat 52. Maar voor deze nieuwe collectie past maat 52 mij perfect én hebben ze zelfs maat 54 toegevoegd. Gewoon perfect!

Geschreven door Marianne Nykjaer

Beschikbaarheid